Træningsprogram til lRONMAN.
100% individuelt tilpassede træningsprogrammer.

IRONMAN er kongedistancen indenfor triathlon, hvorfor den tiltrækker alt lige fra elite-atleter til nybegyndere, der drømmer om at kunne gennemføre en IRONMAN.
3,8 km svømning – 180 km cykling – 42,2 km løb (et marathon).

TRILAB er specialiseret i triathlon, og har mange års erfaring med træning af elite- og nybegyndere på IRONMAN og halv ironman distancen. Vi har igennem årene skabt flere store resultater sammen med mine atleter, herunder sejre i triathlon under VM og EM, samt flere IRONMAN OG 70.3 vindere, herunder også flere gange Hawaii kvalifikation. Derudover har flere atleter i første omgang kørt sub5 og sub10 på henholdsvis IRONMAN og halv ironman trods at målsætningerne har været mindre.

Den succes vi har haft med at træne IRONMAN-atleter skyldes foruden en dybdegående viden omkring triathlon, kroppensfysiologi og skader også, at vi har en løbende dialog med den enkelte atlet, hvorved at der skabes den rette motivation og “commitment” for at få træningen i bogen trods, at dette i perioder kan være hårdt.

Start træning!

Hvor meget skal man træne frem mod en IRONMAN?

Mængden af træning er naturligvis individuel, da den afhænger af dine ambitioner samt dine forudsætninger – med andre ord er der forskel på, om du ønsker at stå øverst på skamlen eller ønsker at gennemføre med en god oplevelse. Vores erfaringer er dog, at man som minimum skal finde 10 timer/uge til træning i gennemsnit for at kunne gennemføre en IRONMAN. Et godt udgangspunkt vil være, at have 3x svømning/uge, 3x cykling/uge og 3x løb/uge.

Hvor lang tid inden skal man starte med træningen frem mod en IRONMAN?

Som med mængden af træning og ikke mindst hvordan man skal træne, afhænger denne faktor naturligvis også af dine ambitioner samt forudsætninger. Det er vores erfaring, at de fleste nybegyndere bør starte træningen 9-12 mdr inden, hvis målet er at gennemføre og tidligere, hvis der også ønskes en god performance. Det er svært at sætte tingene så firkantet op, så overvejer du at skulle gennemføre en IRONMAN, så er du velkommen til at konsultere os ganske uforpligtende i forhold til en vurdering om, hvorvidt du er ude i god tid.

Har I et træningsprogram til en IRONMAN?

Vi har ingen standard programmer til en IRONMAN, og vi vil på det kraftigste fraråde at følge et standard træningsprogram, da det ikke tager udgangspunkt i dine ambitioner, forudsætninger, eventuelle skader, tidsforbrug og hverdag. Vi er specialiserede i coaching og træningsprogrammer til IRONMAN og halv ironman, der er individuelt tilpassede, hvilket sikre at du kommer til at lykkes på race-day.

Årlig repræsenteret med atleter i følgende store races…

copenhagen marathon - træningsprogram marathon.

challenge triathlon

TRILAB tilbyder hjælp til…

Top Performance

Individuel coaching og træningsplaner til de atleter, der søger top performance såsom podie-placeringer og Hawaii kvalifikation.

Personlig rekord

Træningsprogram til dig, der har et mål om, at slå din personlige rekord, fx at køre under 10 timer.

Finisher

Træningsprogram og coaching til dig, der ønsker at gennemføre fx en IRONMAN eller halv ironman for første gang med en god oplevelse.

Skadet triatlet

Fysioterapi, træningsprogram og coaching til dig, der oplever begrænsninger med din træning pga. en skade.

I TVIVL OM VI KAN HJÆLPE?

– Book uforpligtende snak!
Christoffer Lund Fysioterapeut, løbe- og triathlontræner

Fysioterapeut og triathlon træner

Hvem står bag TRILAB?

Christoffer Lund er manden bag TRILAB.dk. Han kommer med et solidt fagligt fundament som fysioterapeut, og arbejder til dagligt med speciale indenfor muskuloskeletal- og sportsfysioterapi samt som træner indenfor triathlon, løb og styrketræning.

Foruden en stor bagage af faglige kompetencer og mange års erfaring med personlig træning kommer Christoffer desuden med mange års erfaring fra sportens verden, hvilket gør at han er i stand til at sætte sig i atletens sted – han har selv tidligere dyrket triathlon på sub-elite niveau og badminton på elite niveau. Triathlon-tiden tæller b.la. kvalifikation til IRONMAN World Championship på Hawaii.

Som træner er der skabt flere succes-historier tællende alt fra 70.3 European Championship vindere og ETU verdensmester, IRONMAN vindere og podier, Hawaii kvalifikation, et utal af personlige rekorder samt sub3 marathon m.fl.

Læs mere om TRILAB

Triatleter vi træner.

 

 

 

 

“Christoffers imponerende engagement kombineret med høj faglighed og egen erfaring er vanvittig motiverende at være en del af.

Casper Lund
– IRONMAN Copenhagen champion AG25-29 i 9:05 (IRONMAN debut), #3 AG DM halv Aalborg & 70.3 Kronborg 2015. 

 

 

 

“Yderst omhyggelig coaching, hvor både det fysiske og mentale vægtes højt… Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville opnå alle de titler, som jeg har gjort siden jeg blev en del af TRILAB Coaching.”

Line Bonde
– 70.3 European Champion 2019, ITU Long distance Champion 2019, IRONMAN Champion.

 

 

 

 

“På det personlige plan har det været fantastisk med en person som er nede på jorden og faktisk er til at tale med.”

Jonas Andersen
– 2nd IRONMAN Copenhagen, 8hr 46 min. 

 

 

 

 

“Professionelt, kompetent og ret sjovt. Løfter såvel resultater som træningsglæde til et nyt niveau. Men forvent at der skal arbejdes;-)”

Mia Kronborg
– Tandlæge, IRONMAN Champion, IRONMAN Hawaii.

Får du det maksimale ud af din træning?

Træner du ustruktureret eller følger du blot et standard triathlon træningsprogram, der hverken er tilpasset dine forudsætninger eller målsætninger?

Vi kan hjælpe dig igennem PROFESSIONEL TRIATHLON COACHING

Start forløb!