!!! Pr. 1/1-2021 vil jeg praktisere ved Aalborg Smerte- og Sportsklinik


Christoffer Lund fysioterapeut

Christoffer Lund fysioterapeut

Christoffer Lund – Specialiseret Fysioterapeut i Aalborg

Christoffer Lund har speciale indenfor muskuloskeletal- og sportsfysioterapi.

  • Stud. Diplom Muskuloskeletal fysioterapi
  • Mulligan Practioner (CMP)
  • Ekspert indenfor performance optimering af udholdenhedsatleter (Ejer af TRILAB.dk)
  • Tidligere Top agegroup IRONMAN triatlet.

Christoffer Lund er uddannet i 2015 og har over 6 års klinisk erfaring som fysioterapeut med behandling af smerter i hele bevægeapparatet inklusiv behandling af sportsskader.
Christoffer er aktuelt i gang med videreuddannelse i muskuloskeletal fysioterapi, som er en special uddannelse godkendt af Danske Fysioterapeuter, såvel som internationalt. En muskuloskeletal fysioterapeut har særlig uddannelse og interesse indenfor undersøgelse og behandling af ryg- og nakkebesvær samt led- og muskelgener i kroppen i øvrigt.

Min behandlingstilgang tager udgangspunkt i manuel terapi, træning og bevægelse, moderne smertevidenskab samt bevægeanalyse herunder har jeg udført flere hundrede løbestilsanalyser på alt fra nybegyndere til elite.
Christoffer arbejder med alle typer af smerter i bevægeapparatet, ligeså vel som sportsskader.

Foruden en stor bagage af faglige kompetencer kommer Christoffer med mange års erfaring fra sportens verden, som han kan drage nytte af hos alle med smerter i bevægeapparatet – han har selv tidligere dyrket triathlon på top amatør niveau og badminton på elite niveau. Badminton-tiden tæller en placering i top 10 på nationale Elite-rangliste i herre single og double som ungdom, hvor triathlon-tiden foruden en kvalifikation til IRONMAN World Championship på Hawaii også tæller en plads som nr. 6 til DM på halv ironman og nr. 2 til IRONMAN Copenhagen 2014.

Trods mit sportslige virke og min store interesse for sport, så har jeg en høj prioritet og interesse i også, at arbejde med mennesker med smerter i bevægeapparatet, som ikke befinder sig i sportens verden, og finder en stor tilfredsstillelse i at hjælpe disse videre til en bedre og smertefri hverdag uanset problemernes varighed og kompleksitet.

Start behandlingsforløb!

Det siger mine patienter.

“Jeg har gået i over 3 år uden at kunne løbe. Jeg gik fra at være elite triatlet med mere end 25 timers træning i ugen, til ikke at kunne løbe uden smerter. Jeg holdte pause, var forbi fysioterapeuter, læger, ostepater og i en MR-scanner, uden nogen svar. Jeg havde egentlig givet op, men jeg havde hørt godt om Christoffer, og valgte derfor at køre hele vejen fra Aarhus til Aalborg.
Med Christoffers hjælp kom jeg allerede efter en enkelt behandling til at løbe uden smerter, og nu efter 3 besøg kan jeg igen nyde at løbe jævnligt uden smerter.
Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, og jeg er selv lægestuderende, så jeg har trods alt lidt med i bagagen, men Christoffer har været topklasse hele vejen igennem, og jeg køre gerne til Aalborg igen, hvis det blev nødvendigt igen“

Jesper Staulund
– Læge og tidligere elite triatlet. 

“Efter at have døjet med skinnebensbetændelse i fire år, og prøvet alt mellem himmel og jord i forhold til behandlingsformer gennem såler, laserbehandling, hvile, antiinflammatoriske tilskud mm., fik jeg lavet en ordentlig løbestilsanalyse hos Christoffer Lund. Inden for en time fik han identificeret hvilke aspekter af min løbestil, der skulle justeres på, for at aflaste skinnebenene. Med et par øvelser og fokuspunkter ad gangen mellem de efterfølgende gange, blev det hurtigt tydeligt, at det var hvad der skulle til. Jeg har siden hen for, første gang i fire år, kunnet løbe regelmæssigt uden smerter i skinnebenene. Og endda uden at skulle købe sig til udstyr og speciallavede såler/sko i dyre domme. Tusind tak for det.
Det er desuden meget tydeligt og befriende at komme i behandling hos en klinik, der har forståelse for, at man er interesseret i at beholde en aktiv livsstil, og at behandlingen skal laves i overensstemmelse med ens private træningsforhold – hvad enten man er elite-sportsudøver, arbejder i Forsvaret, eller træner for ens eget velværes skyld. ”

Kathrine Schutz

– Officer og løber.

“Efter mit forløb hos Christoffer Lund, har jeg kun de største anbefalinger at give. Han er professionel, men taler så man forstår det og forklarer hvad han gør og hvorfor – og så holder han sig ikke for god til en sjov bemærkning. Han fandt lynhurtigt baggrunden for de smerter jeg kom med, og satte ind på at løse det bagvedliggende problem, frem for bare at symptombehandle og smertelindre. Behandlingen krævede at jeg lavede enkelte øvelser mellem de enkelte gange, men til gengæld slap jeg for tilbagevendende behandlinger over lange perioder uden egentlig effekt.
Christoffer enormt lyttende og tilpasser den plan der bliver lavet til hverdagen – så det også er realistisk at lave de anbefalede øvelser. Hos ham har jeg ikke fået beskeden “hold det i ro” eller “du må endelig ikke gøre … “, men en tilpasning af træningen og behandlingen til mig og min hverdag. Her er ingen skræmmeretorik eller restriktioner, der skaber frygt for bevægelse, men i stedet gradvis eksponering og indgydelse af tro på situationen, så jeg nu er endnu bedre løbende end tidligere, helt uden frygt for at belaste knæ, skinneben mm.“

Pernille Nørlund
– Psykolog & løber

Jeg henvendte mig hos klinikken efter flere års lændesmerter med udstråling til balle og ben. Jeg har gået hos flere fysioterapeuter, som ikke kunne finde årsagen til problemet. Hver gang blev jeg mødt af den samme “øvelser… du skal styrke din ryg osv”..
Christoffer fandt efter en grundig gennemgang ind til kernen af problemet og arbejdede udefra dette. Efter flere grundige behandlinger og et nuanceret syn på problemet så er mit problem stort set væk. Ingen daglige smerter og irritationen og meget bedre bevægelse i kroppen.
Jeg vil til hver en tid anbefale Christoffer og klinikken!”

Mads Godske

Kontakt.

Benyt nedenstående kontakt formular til at komme i kontakt med mig!

Jeg tilbyder Specialiseret Fysioterapi i Aalborg indenfor Smerter og Sport.
Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig?
Smid mig en mail, og lad os snakke om tingene!

*OBS!
Alle behandlingsforløb foregår på min arbejdsplads!
Ved manglende svar indenfor 2 dage, så send venligst din besked igen, da det desværre tidligere er sket, at mails er forsvundet. 

Christoffer Lund
Lund @ TRILAB.dk
+45 28259270

Læs mere om TRILAB

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.