Christoffer Lund Fysioterapeut, triathlon- og løbetræning.

Fysioterapeut, triathlon- og løbetræning.

Hvem står bag?

Christoffer Lund er manden bag TRILAB.dk, som tilbyder Fysioterapi, triathlon- og løbetræning. Christoffer Lund kommer med et solidt fagligt fundament som fysioterapeut, og arbejder til dagligt med speciale indenfor muskuloskeletal- og sportsfysioterapi samt som træner indenfor triathlonløb og styrketræning.
Fagligt har han b.la. taget utallige kurser indenfor fysioterapi (muskuloskeletal- og sportsfysioterapi), træningsfysiologi, løbe- og triathlon træning for, at dygtiggøre sig, hvilket gør, at der i dit forløb er den nødvendige knowhow til, hvordan vi bedst minimere risikoen for, at du bliver skadet og derved opnår den bedst mulige performance.


Foruden en stor bagage af faglige kompetencer kommer Christoffer Lund med mange års erfaring fra sportens verden, hvilket gør at han er i stand til at sætte sig i atletens sted – han har selv tidligere dyrket triathlon på sub-elite niveau og badminton på elite niveau. Triathlon-tiden tæller b.la. kvalifikation til IRONMAN World Championship på Hawaii.

Mine referencer taler for sig selv – jeg har flere gange bevist, at jeg kan skabe top atleter ud af nybegyndere, ligesåvel som jeg kan hjælpe nybegyndere samt skadede atleter med, at komme godt og sikkert i gang med deres træning hvad enten de skal køre IRONMAN, halv ironman, løbe marathon, halvmarathon eller i gang med styrketræning. Jeg har trænet alt fra elite atleter til nybegyndere indenfor triathlon og løb, og tidligere også i badminton-regi.
I mit arbejde ved TRILAB, er der skabt flere succes-historier tællende alt fra 70.3 European Championship vindere og ETU verdensmester, IRONMAN vindere og podier, Hawaii kvalifikation, et utal af personlige rekorder, sub3 marathon m.fl.

Relevant CV:

  • Fysioterapeut med speciale indenfor muskuloskeletal- og sportsfysioterapi
  • Badminton træner for elite-spillere U15-U19 med ansvar for b.la. fysisk træning.
  • Fysiologiske test på klinik samt UCN.
  • Triathlon– og løbetræner i udholdenhedssport gennem TRILAB.dk.

Link til LinkedIn profil

Triathlon CV:

  • Triathlon siden 2012
  • 1/2 Jernmand Aalborg 2012 @ 4t 40 min (Triathlon debut)
  • Challenge Roth 2013 @ 9t 38m (IM-debut)
  • Haderslev 1/2 jernmand 2014 @ 4t 18 min
  • DM 1/2 Jernmand Aalborg 2014 @ 4t 19 min (nr. 6)
  • IRONMAN Copenhagen 2014 @ 9t 3 min (kvalificeret til VM på Hawaii nr. 2 i AG 25-29.)

TRILAB IRONMAN træning, triathlon træning, løbetræning, marathon

Hvorfor vælge TRILAB?

Viden/uddannelse – Med et sundhedsfagligt fundament som fysioterapeut, og et utal af kurser indenfor sportsfysioterapi, træningsfysiologi og udholdenhedstræning er du sikret et højt fagligt niveau.

Erfaring – TRILAB kommer med mange års egenerfaring fra triathlon og løb og mere end 10 års erfaring med personlig træning, hvoraf jeg de seneste 5 år har trænet triatleter og løbere. Mine referencer taler for sig selv – jeg har flere gange bevist, at jeg kan skabe top atleter ud af nybegyndere, ligesåvel som jeg kan hjælpe nybegyndere samt skadede atleter med, at komme godt og sikkert i gang med deres træning hvad enten de skal køre IRONMAN, halv ironman, løbe 5 km eller et marathon. Listen er lang, og indefatter alt fra elite atleter til nybegyndere indenfor triathlon og løb.

Kvalitet – vi prioriterer at have tæt kontakt med vores atleter, da det skaber de nødvendige forudsætninger for, at vi kan hjælpe vores atleter bedst muligt. Undervejs i et træningsforløb er der den nødvendige kontakt mellem mig og den enkelte atlet, hvilket foruden en 100% individuel tilpasset træningsplan også sikre den nødvendige motivation og forpligtelse til træningsprojektet. For at kunne sikre kvalitet i mit arbejde, er der et begrænset antal atleter, som jeg arbejder med på en gang.

Historie:
TRILAB blev etableret i 2012 med det formål, at skabe en kvalitetsside omkring produkttest og guides indenfor udholdenhedssporten – produktet af disse års arbejde kan findes i vores artikel arkiv.
Der er rendt meget vand igennem åen siden 2012, og med titlen som fysioterapeut samt en vellykket triathlon sæson i 2014, hvor jeg foruden en 4:18 PB tid på halv ironman distancen også endte som 2’er ved IRONMAN Copenhagen i tiden 9t 3 min, besluttede jeg mig for, at tiden var inde til, at udbyde mine kompetencer til offentligheden og dermed officielt tilbyde coaching for udholdenhedsatleter – dette havde kørt lidt løst i baggrunden af TRILAB – TRILAB Coaching var hermed en realitet.

Det primære formål med TRILAB den dag i dag er, at tilbyde kvalitetscoaching, herunder triathlon- og løbetræning + styrketræning for udholdenhedsatleter samt specialiseret fysioterapi rettet mod udholdenhedsatleter.

Christoffer Lund ironman copenhagen 2014

TRILAB som fysioterapeut og træner tilbyder hjælp til følgende…

Triathlon træning

Træningsprogram til IRONMAN træning, halv IRONMAN træning.

Løbetræning

Træningsprogram til marathon træning, halv marathon træning.

Styrketræning

Fysioterapi