Styrketræning for løbere og triatleter

Styrketræning .
Styrketræning er essentielt for udholdenhedsatleter da det både har en dokumenteret effekt i relation til øget præstation samt skadesforebyggelse.

Styrketræningen bør programmeres og periodiseres rigtigt og med hensyntagen til den primære træning/disciplin i ens sport. I triathlon- og løbekredse bruges der ugentligt rigtig meget tid på CORE-træning og planken er en essentiel bestanddel i ethvert styrkeprogram – desværre spilder alt for mange atleter deres tid, hvilket er grunden til at jeg begynder at udbyde individuelle styrketræningsforløb (uden man er i træningsforløb i forvejen) med fokus på at programmere træningen ud fra det som videnskaben har dokumenteret virker i relation til at optimere på præstation og skadesforebygge.

Kom i gang med styrketræning nu!

Styrketræning til sportsfolk.

Træningsprogrammerne vil være tilpasset den enkelte atlet og være opdelt i forskellige faser (periodisering). Hvorledes de forskellige faser ser ud er individuelt, og afhænger af hvordan ens øvrige træning samt målsætninger ser ud. Der vil være en periode med opbygning, hvor fokus er på tilvænning til styrketræning samt evt. nye øvelser/bevægemønstre, hvorfra der typisk vil være en periode med fokus på tung styrketræning inden træningen overgår til mere eksplosiv træning.

Hvis din styrketræning tidligere har været gulv-øvelser og statisk planke, så vil du blive udfordret dels på dit mindset omkring hvad styrketræning er, samt hvor hårdt/tungt det egentlig skal udføres for at have den effekt på præstation og skadesforebyggelse som videnskaben underbygger.

Styrketræning kræver adgang til vægtstænger og frie vægter som minimum!

Øget Performance

Styrketræning til dig, der ønsker at opnå bedre performance i din primære sport.

Skadesforebyggelse

Styrketræning rettet mod skadesforebyggelse i din primære sport.

Genoptræning

Fysioterapi og genoptræning mhp. tilbagevenden til sport.

Christoffer Lund Fysioterapeut, løbe- og triathlontræner

Fysioterapeut og high performance træner

Hvem står bag TRILAB?

Christoffer Lund er manden bag TRILAB.dk, som arbejder med coaching, træningsprogrammer i relation til triathlon, løb og styrketræning, bevægeanalyse herunder løbestilsanalyse. Han kommer med et solidt fagligt fundament som fysioterapeut, og arbejder til dagligt med speciale indenfor muskuloskeletal- og sportsfysioterapi på en privat special klinik for smerter og sport.

Foruden en stor bagage af faglige kompetencer og mange års erfaring med personlig træning kommer Christoffer desuden med mange års erfaring fra sportens verden, hvilket gør at han er i stand til at sætte sig i atletens sted – han har selv tidligere dyrket triathlon på sub-elite niveau og badminton på elite niveau. Triathlon-tiden tæller b.la. kvalifikation til IRONMAN World Championship på Hawaii.

Som træner er der skabt flere succes-historier tællende alt podiepladseringen ved nationale langdistance løb, sub3 maratons og ligende. Desuden resultater som 70.3 European Championship vindere og ETU verdensmester, IRONMAN vindere og podier, Hawaii kvalifikation mfl.

Læs mere om TRILAB

Kontakt.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dag!

Jeg tilbyder ingen standard styrketræningsprogrammer. Alle træningsforløb er seriøse og individuelt baserede!
Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal have for at komme i mål, eller om hvorvidt jeg kan hjælpe dig?
Smid mig en mail om, hvad du har af målsætninger, forventninger og ønsker!

Christoffer Lund
Lund @ TRILAB.dk