Personlig løbetræning og træningsprogrammer

 

Med en personlig løbetræner, vil du få et træningsprogram, der er 100% tilpasset dig, din hverdag, dine ambitioner/målsætninger og dit aktuelle niveau. Vi tilbyder løbetræning til marathon, halv marathon og lign.

Book uforpligtende snak!

Løbere er alle forskellige hvad angår styrker/svagheder, forudsætninger, målsætninger, motivation etc., hvorfor de skal trænes forskelligt for at opnå højest mulige potentiale. TRILAB’s tilgang er baseret på en individuel afdækning af den enkelte løbers styrker/svagheder, forudsætninger, målsætninger, motivation etc. og derved sammensættes en træningsplan, som løbende tilpasses/justeres ved dialog mellem træner og løber samt med afsæt i de træningsdata, som atleten uploader til TrainingPeaks – på den måde sikres, at hver enkelt løber får det maksimale ud af sin træning uanset niveau. Dit løbetræningsprogram tilpasses din hverdag og ikke omvendt!

TRILAB tilbyder hjælp til…

Top Performance

Coaching og træningsprogrammer til de løbere, der søger top performance såsom podie-placeringer, sub 3 marathon eller lign.

Finisher

Løbeprogram og coaching til dig, der ønsker at gennemføre et marathon eller halvmarathon med en god oplevelse.

Løbeskadet

Fysioterapi, genoptræning, løbeprogram samt vejledning i, hvordan du kommer tilbage fra en skade.

Nybegynder

Løbetræning, støtte og sparring til dig, der er ny, men som gerne vil i gang med at løbe, og som måske drømmer om et halv marathon eller marathon på sigt.

Christoffer Lund Fysioterapeut, løbe- og triathlontræner

Fysioterapeut og løbetræner

Hvem står bag TRILAB?

Christoffer Lund er manden bag TRILAB.dk, som tilbyder løbetræning og træningsprogrammer specifikt rettet mod marathon, halvmarathon og lignende. Han kommer med et solidt fagligt fundament som fysioterapeut, og arbejder til dagligt med speciale indenfor muskuloskeletal- og sportsfysioterapi samt som træner indenfor triathlon, løb og styrketræning.

Foruden en stor bagage af faglige kompetencer og mange års erfaring med personlig træning kommer Christoffer desuden med mange års erfaring fra sportens verden, hvilket gør at han er i stand til at sætte sig i atletens sted – han har selv tidligere dyrket triathlon på sub-elite niveau og badminton på elite niveau. Triathlon-tiden tæller b.la. kvalifikation til IRONMAN World Championship på Hawaii.

Som træner er der skabt flere succes-historier tællende alt podiepladseringen ved nationale langdistance løb, sub3 maratons og ligende. Desuden resultater som 70.3 European Championship vindere og ETU verdensmester, IRONMAN vindere og podier, Hawaii kvalifikation mfl.

Læs mere om TRILAB

Løbere vi træner.

 

 

 

“Fra total nybegynder i sporten har han med sin kompetente tilgang til træningen, hævet mig op på et niveau, hvor det er muligt at kæmpe med om podiepladserne til stævnerne – det havde jeg ikke forestillet mig på så kort tid.”

Marian Borsinski
– 2’er HCA halv marathon i 1:09, HC Andersen marathon 2:45, DM 10 km 32:22.

 

 

 

“Glæden ved at have en coach der altid er kontaktbar, sætter krav udfra det niveau, man har og støtter sig i processen er helt fantastisk.
Jeg har følt mig i trygge hænder, da Christoffer er fysioterapeut, og derfor har nøje øje for træningsbelastning, skader og planlægning. Hans fortid som triatlet er ligeledes et kæmpe plus, da han har forståelse for vigtigheden af sin sport. ”

Sarah Smalbro Kristense
– Hamburg Marathon 3:06.

 

 

 

“Jeg opsøgte Christoffer Lund og TRILAB, da jeg havde behov for struktur og målrettet træning for at nå mit mål.
Jeg har ikke en finger at sætte på Christoffers træningsmetoder, hvor jeg er på rekordtid er blevet forvandlet fra en middelmådig hygge-motionist til en fuldblods-trænings og racemaskine!
Men tag ikke fejl – Christoffer er benhård og træningen er nådesløs! Resultaterne taler for sig selv, for både mine egne og Christoffers andre atleter. ”

Jesper Holm
– Copenhagen marathon 2019: 2:58, Berlin Marathon 2019: 2:50.

 

 

 

 

“Jeg kan helt klart anbefale TRILAB, han forstår at presse en, men samtidig lytte til de behov du har i forhold til skader og arbejdstider.”

Camilla Nikolajsen
– Copenhagen marathon 2019: 3:52 + The Big Four Finisher.

Årlig repræsenteret med atleter i følgende store races…

copenhagen marathon - træningsprogram marathon.

challenge triathlon

Får du det maksimale ud af din løbetræning?

Træner du ustruktureret eller følger du blot et standard triathlon træningsprogram, der hverken er tilpasset dine forudsætninger eller målsætninger?

PROFESSIONEL VEJLEDNING OG PROGRAMMER TIL LØBETRÆNING

Nå dit mål!

Personlig Coaching

Individuel træningsprogram

Løbende kommunikation

Online løbetræning

Hele Danmark

Løbetræning og coaching i praksis.

1. Opstart af Samarbejde


Opstartsmøde/opstartsskema* mellem træner og atlet, hvori styrker/svagheder, forudsætninger, skadeshistorik, motivation, målsætning etc. fastlægges, således at fundamentet for det efterfølgende samarbejde er lagt.

2. Løbeprogram udarbejdes


Jeg (træner) udarbejder en individuelt tilpasset træningsplan, som er baseret på din (atlet) profil. Denne uploades således, at du kan tilgå denne via TrainingPeaks (Computer, App) – på den måde har du altid sin træningsplan ved hånden.

3. Løbetræning gennemføres


Du udfører de træningspas (svømning, cykling, løb, styrketræning), som fremgår af træningsprogrammet. De enkelte træningspas er tilpasset dig, og således er de enkelte træningspas specifikt beskrevet med udgangspunkt i dine individuelle træningszoner/intensiteter. Efter endt træning uploader du dine træningsdata inkl. kommentarer til TrainingPeaks.

4. Løbende Kommunikation


Med afsæt i træningsdata og atletens feedback på træningen, foregår kommunikation mellem os, hvorved træningen løbende tilpasses for bedst mulig outcome. Opstår der udfordringer ift. at gennemføre træningen, hvad enten dette skyldes uforudsete ting, såsom sygdom og/eller skader eller arbejds- og familiemæssige ting, så tilrettes træningsplanen således at den tager hensyn til disse faktorer.

5. Succes!


Dit mål er mit mål – lad os nå det sammen!

Løbetræning.

Jeg tilbyder forskellige services indenfor coaching og løbetræning afhængig af dine behov – fælles for dem alle er, at jeg ikke har standard løbeprogrammer liggende, som jeg sender ud. Jeg laver kun individuelle træningsprogrammer/forløb, som tager udgangspunkt i dig (dit niveau, dine forudsætninger og dine målsætninger). Nedenstående services er delt op efter, hvor meget opfølgning, som du har behov for.
Jeg laver løbetræningsprogrammer til alt fra 5 km, 10 km, halvmarathon eller marathon til løbere på alle niveauer. Samtidig tilbyder jeg også min hjælp til dig, som er ny og/eller skadet og gerne vil i gang med løb – dette vil typisk være i en kombination med personlig træning og fysioterapi.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal have for at nå dit mål, eller om hvorvidt jeg kan hjælpe dig er du velkommen til at tage kontakt – det er ganske uforpligtende!

BASIC PERFORMANCE

Opstart udfra spørgeskema*
Adgang til TrainingPeaks
Individuel tilpasset træningsplan
Online support hver 4. uge (mail/ messenger)
Opsamling hver 4. uge (online – mail/messenger)
Ny træningsplan hver 4. uge

Pris løb: 700 kr/md*

HIGH PERFORMANCE

Opstartssamtale*
Adgang til TrainingPeaks
Sæsonplanlægning og periodisering
Individuel tilpasset træningsplan
Fri online support (mail, messenger)
Opsamling hver 1.-2. uge (online – mail/messenger)
Ny træningsplan hver – hver 2. uge
Individuel raceoptimering (skriftlig)
Hurtig adgang til sportsfysioterapi. (OBS betales seperat)

Pris løb: 900 kr/md*

TOP PERFORMANCE

Opstartssamtale*
Adgang til TrainingPeaks
Sæsonplanlægning og periodisering
Individuel tilpasset træningsplan
Fri online support (mail, messenger)
Opsamling hver uge (online – mail/messenger)
Opsamling hver 8. uge (samtale – Skype/telefon) – valgfri
Ny træningsplan hver – hver uge eller 2. uge
Individuel raceoptimering
Hurtig adgang til sportsfysioterapi (OBS betales seperat)

Pris løb: 1400 kr/md*

EKSTRA SERVICES

Coaching 1-1 fysisk eller via telefon
Løbestilsanalyse tilbydes online, på klinik og i virkeligheden.
Personlig træning 1-1 foregår typisk ude i det fri.
Laktattest på løbebånd og/eller atletikbane.

 

Kontakt for mere info på ovenstående services!

*Minimum 6 måneders binding. Der betales 2 mdr forud ved opstart. Opsigelse løbende måned + 2 mdr. Opstartsgebyr på 600 kr ved Basic, High- og Top Performance.
*Pakkeændringer kan ligeledes ske løbende måned + 2 mdr.

Kontakt.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dag!

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal have for at komme i mål, eller om hvorvidt jeg kan hjælpe dig?
Smid mig en mail, og lad og snakke om tingene – det er ganske uforpligtende!

Christoffer Lund
Lund @ TRILAB.dk