huub-big-bouy-top

DET FÅR DU:
En pull bouy med dobbelt så meget opdrift.
DET VILLE VI ØNSKE:
At HUUB Big Bouy fandtes da vi skulle lære at svømme.
DET SYNES VI:
HUUB Big Bouy er genial til nybegyndere, tungere og/eller folk der har problemer med synkende ben.

Anmeldelse:

huub-big-bouy

HUUB er med deres våddragter, svømmebriller osv. foralvor kommet ind på triathlon-markedet. HUUB  har med deres ‘big bouy’ fremstillet en pull bouy med 34 newtons opdrift sammenlignet med 17-19 newtons opdrift i de traditionelle (one-size) pull bouy, som er på markedet i dag, og som for flere nybegyndere ikke giver den hjælp der egentlig er behov for. 10 newton svarer til ~1 kg opdrift, men vær opmærksom på, at man ikke skal have opdrift svarende til benenes vægt, da disse i forvejen har en naturlig opdrift. Den forbedrede flydeevne gør den bedre egnet til nybegyndere, tungere svømmere og folk, der har problemer med at benene synker, end den traditionelle pull bouy. HUUB Big Bouy er fremstillet så den efterligner den opdrift der er i en våddragt – på den måde undgår man “dehydreringsrisikoen”, som indendørs svømning i våddragt kan medføre, samt at ens våddragt skal ned i det klorholdige vand, som kan ødelægge ens dragt.

huub-big-bouy-4

Test: Jeg er hverken nybegynder, tung og/eller en leg-sinker, hvorfor det har krævet  tilvænning for mit vedkommende at bruge HUUBs big bouy, da opdriften virker helt enormt for mig (min vægt er 76 kg). Den giver markant mere opdrift end min våddragt – jeg føler, at jeg næsten ligger ovenpå vandet. Dobbelt så meget opdrift i denne ‘Big Bouy’ som i de traditionelle pull bouys kan helt sikkert mærkes – ingen diskussion. Om alle har behov for en så massiv opdrift må være op til den enkelte at afgøre.

TRILAB.dk bottom-line:

trilab-suveraentHUUB Big Bouy har dobbelt så meget opdrift som de traditionelle pull bouys vi har prøvet – det er der ingen tvivl om. Den ekstra opdrift gør ‘Big Bouy’ til et ideelt værktøj/redskab til at forbedre positionen i vandet for især nybegyndere og tungere svømmere – om ‘Big bouy’ egner sig for øvede og “lettere” svømmere vil jeg være op til den enkelte at vurdere – det kræver lidt tilvænning. Jeg ville ønske at jeg havde haft ‘Big Bouy’ til min rådighed, da jeg skulle lære at svømme.

Fordele:

  • Dobbelt så meget opdrift som i traditionelle pull bouys.

Ulemper:

  • Den lader vi stå tom i denne omgang.

Billeder:

[nggallery id=3]