huub-goggles-top

DET FÅR DU:
Et par svømmebriller med en blød ramme, som gør brillernes pasform ekstremt behagelig.
DET VILLE VI ØNSKE:
At svømmebrillerne kom med et etui, så de ville være bedre beskyttet i ens taske.
DET SYNES VI:
HUUB acute svømmebrillen er klart blandt toppen af de svømmebriller vi har prøvet.

Detaljeret anmeldelse:

Produkt beskrivelse:
HUUB er blevet kendt for sine våddragter i Danmark, og har ry for at levere videnskabelige gennemtænkte samt gennemtestede produkter. Det er ikke kun deres våddragter, der er brugt tid og kræfter på at fremstille. I fremstillingen af HUUB acute svømmebrillerne har de hos HUUB testet flere forskellige former og muligheder, og er nået frem med disse svømmebriller, som grundet sin udformning er velegnet til både pool- og åbentvands svømning. Svømmebrillerne findes i 4 forskellige udgaver med både helt klare glas samt med solglas, der er velegnet til solrige dage i åbentvand + findes i to forskellige størrelser (S/M og L/XL). Brillerne leveres i en papæske.

huub-goggles

Egenskaber – HUUB acute svømmebriller:

 • Justerbare stropper
 • 180-graders panorama udsyn
 • Fleksible linser for optimal pasform
 • 100% UVA / UVB beskyttelse
 • Forsejling der forhindre vand i at trænge ind
 • Anti-fog og ridse resistent linse
 • Findes i 4 forskellige udgaver, som alle findes i 2 størrelser (S/M og L/XL)
huub-goggles-thumb

Test:
HUUB acute svømmebrillerne er blevet testet indenfor i svømmehallen, hvor der ikke direkte er det samme behov ved et par svømmebriller som i åbentvand. En ajourføring vil være nødvendig, når der bliver mulighed for at teste dem i åbent vand.

Pasform:

HUUB svømmebrillerne har en blødere ramme, end konkurrerende briller fra andre firmaer, hvilket sammen med det splittede elastik i nakken, gør dem yderst behagelig at have på igennem en hel svømmetræning. Brillerne slutter tæt til, således at der ikke trænger vand ind. Jeg har et hovede der måler ~57 cm, og jeg kan praktisk taget bruge både str. S/M og L/XL – det er svært at se forskel på størrelserne, men forskellen ligger i næsestykkerne og længden på elastikken.

Justerbarhed:

huub acute svømmebriller

HUUB acute har smarte justerbare knapper i hver side, der gør justeringen let. De justerbare knapper låses op ved, at du trækker ud i den røde knap (se billede) og efterfølgende tilpasser længden på stropperne. Den justerbare ordning fungere upåklageligt, når man har svømmebrillerne på og/eller sidder med dem i hånden. De sidste justeringer (stramme og/eller løsne), der er nødvendige for at svømmebrillerne sidder perfekt, er med denne ordning meget lette at lave, da justeringsanordningen er let ar bruge, mens brillerne sidder på.

Udsyn:

På nuværende tidspunkt konkluderes der på baggrund af den test, der er lavet indendørs i svømmehal. Helt grundlæggende kan man sige, at der her ikke er det store behov for et bredt udsyn i en pool, dog kan det sagtens testen her. De kurvede glas gør hvad de skal; de giver en et bredt overblik selvom man har et par briller på – perfekt til åbentvands svømning.

TRILAB.dk bottom-line:

trilab-suveraentMed en helt formidabel pasform, som sikres via en yderst blød ramme samt muligheder for at få brillen med forskellige glas, ryger HUUB svømmebrillerne ind blandt toppen indenfor svømmebriller.

Fordele:

 • Findes i forskellige udgaver (forskellig farve glas)
 • Yderst blød og behagelig pasform
 • Let at justere

Ulemper:

 • Kommer uden et etui.

Billeder:

[nggallery id=4]