hjemmetræner træningspas triathlonHjemmetræner træningspas #1. Læs denne artikel inden du går i gang: triathlon træning – basal teori. Fokusér på en god teknik undervejs – vær så vidt muligt afslappet i overkroppen og arbejd  på det runde tråd. Lyt til din krop undervejs – er du ikke vant til overgearing, så kør 4×5 min og/eller hold den på omkring 80 rpm, så kroppen har mulighed for at følge med den øgede belastning. Afslut det sidste 5 min interval med visheden om, at du kunne have gennemført minimum et mere. Nedenstående hjemmetræner session er en, jeg har brugt og bruger meget i min vintertræning, hvor man skal have maksimalt ud af tiden på hjemmetræneren.

Hjemmetræner, turbotræner, hometrainer træningspas #1

Formål Power + muskeludholdenhed
Opvarm: 10 min: progressiv (spin-ups*/3 min)
10 min: 1 min hårdt, 1 min let
2-3 min rul
Hovedserie: 5×5 min overgearing (tungt tråd) i aero-position (kadence 60-80 rpm), 2 min aktiv rest.
Nedvarm: 5-10 min nedvarm
Total: ~60 min

*Spin-ups: øg dine kadence indtil den ikke længere kan øges, og sænk den herefter til din normale kadence.

God fornøjelse med dette hjemmetræner træningspas.