Træningpsrogram til IRONMAN

Træningsprogram til ironman eller halv ironman er lavet som vintertræning til en begynder-let øvet, der til sommer skal køre halv eller hel ironman – programmets mål er at komme godt igennem vinteren med massere af kvalitet i træningen, således at du er klar og godt forberedt til grundtræningen. Programmet tager udgangspunkt i, at den enkelte atlet kan mestre svømning (kender til crawl), cykle 1,5 time samt løbe 50 min.

Ugerne er fordelt på 8 træningspas (2x svøm, 3x cykel og 3x løb). Træningspassene vil indeholde alt fra udholdenhedstræning, teknik-træning til fart- og interval-træning. Programmet kan fint stå alene, ligeså vel som den mere erfarne kan putte mere længde på træningspassene, og træningen kan desuden også suppleres med styrke- og stabilitetstræning (dette indeholder programmet ikke).

Du modtager din træningsplan i træningssoftwaren EnduFit, og følger derfra træningsplanen på egen hånd.

Tag kontakt allerede i dag, for at høre mere, på info@TRILAB.dk

Disclaimer:
TRILAB Coaching kan hverken direkte eller indirekte gøres ansvarlige for konsekvenser afstedkommet på baggrund af brugen af dette træningsprogram – brugen af dette træningsprogram sker altså på egen risiko. Oplever du problemer undervejs af skadesmæssigt karakter anbefales det, at du tager kontakt til en fysioterapeut eller din egen læge for at komme skaden i forekøbet så tidligt i fasen som muligt.