Individuelt tilpassede træningsplaner.

Jeg er specialiseret i triathlon- og løbecoaching, og har stor succes og erfaring med at hjælpe alt fra nybegyndere til elite atleter. Jeg har igennem årene skabt flere store resultater sammen med mine atleter, herunder sejre i triathlon under VM og EM, samt flere IRONMAN OG 70.3 vindere, hvilket b.la. også har inkluderet Hawaii kvalifikation.
Dertil har flere atleter i første forsøg kørt sub5 og sub10 på henholdsvis IRONMAN og halv, ligesom flere i første forsøg har løbet sub3 på marathon distancen.
Mine erfaringer favner bredt, og jeg sætter pris på forskelligheden af atleter både hvad angår niveau, men også personlighed.

Alle atleter er forskellige, hvilket min tilgang også afspejler. Min tilgang er baseret på en individuel afdækning af den enkelte atlets styrker/svagheder, forudsætninger, målsætninger, motivation etc. og derved sammensættes en træningsplan, som løbende tilpasses/justeres ved dialog mellem træner og atlet samt med afsæt i de træningsdata, som atleten uploader til TrainingPeaks – på den måde sikres, at hver enkelt atlet får det maksimale ud af sin træning uanset niveau.

Book uforpligtende snak!

Coaching i praksis.

1. Opstart af Samarbejde


Opstartsmøde/opstartsskema* mellem træner og atlet, hvori styrker/svagheder, forudsætninger, skadeshistorik, motivation, målsætning etc. fastlægges, således at fundamentet for det efterfølgende samarbejde er lagt.

2. Program udarbejdes


Jeg (træner) udarbejder en individuelt tilpasset træningsplan, som er baseret på din (atlet) profil. Denne uploades således, at du kan tilgå denne via TrainingPeaks (Computer, App) – på den måde har du altid sin træningsplan ved hånden.

3. Træning gennemføres


Du udfører de træningspas (svømning, cykling, løb, styrketræning), som fremgår af træningsprogrammet. De enkelte træningspas er tilpasset dig, og således er de enkelte træningspas specifikt beskrevet med udgangspunkt i dine individuelle træningszoner/intensiteter. Efter endt træning uploader du dine træningsdata inkl. kommentarer til TrainingPeaks.

4. Løbende Kommunikation


Med afsæt i træningsdata og atletens feedback på træningen, foregår kommunikation mellem os, hvorved træningen løbende tilpasses for bedst mulig outcome. Opstår der udfordringer ift. at gennemføre træningen, hvad enten dette skyldes uforudsete ting, såsom sygdom og/eller skader eller arbejds- og familiemæssige ting, så tilrettes træningsplanen således at den tager hensyn til disse faktorer.

5. Succes!


Dit mål er mit mål – lad os nå det sammen!

Referencer.

“Christoffers imponerende engagement kombineret med høj faglighed og egen erfaring er vanvittig motiverende at være en del af.

Casper Lund
– IRONMAN Copenhagen champion AG25-29 i 9:05 (IRONMAN debut), #3 AG DM halv Aalborg & 70.3 Kronborg 2015. 

“Yderst omhyggelig coaching, hvor både det fysiske og mentale vægtes højt… Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville opnå alle de titler, som jeg har gjort siden jeg blev en del af TRILAB Coaching.”

Line Bonde
– 70.3 European Champion 2019, ITU Long distance Champion 2019, IRONMAN Champion.

 

“På det personlige plan har det været fantastisk med en person som er nede på jorden og faktisk er til at tale med.”

Jonas Andersen
– 2nd IRONMAN Copenhagen, 8hr 46 min. 

 

“Professionelt, kompetent og ret sjovt. Løfter såvel resultater som træningsglæde til et nyt niveau. Men forvent at der skal arbejdes;-)”

Mia Kronborg
– Tandlæge, IRONMAN Champion, IRONMAN Hawaii.

I TVIVL OM VI KAN HJÆLPE?

– Book uforpligtende snak!

Mine Services.

Jeg tilbyder forskellige services indenfor coaching og træning afhængig af dine behov – fælles for dem alle er, at jeg ikke har standard programmer liggende, som jeg sender ud. Jeg laver kun individuelle træningsplaner, som tager udgangspunkt i dig (dit niveau, dine forudsætninger og dine målsætninger). Nedenstående services er delt op efter, hvor meget opfølgning, som du har behov for.
Jeg laver træningsprogrammer til IRONMAN, halv ironman, marathon eller halvmarathon til atleter på alle niveauer. Samtidig tilbyder vi også coaching til dig, som er ny og/eller skadet og gerne vil i gang med triathlon eller løb.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal have for at komme i mål, eller om hvorvidt jeg kan hjælpe dig er du velkommen til at tage kontakt – det er ganske uforpligtende!

BASIC PERFORMANCE

Opstart udfra spørgeskema
Adgang til TrainingPeaks
Individuel tilpasset træningsplan
Online support 1x/uge
Ny træningsplan hver 4. uge.
Adgang til sportsfysioterapi indenfor 72 timer.

Pris løb: 400 kr/md*
Pris multisport: 650 kr/md*

HIGH PERFORMANCE

Opstartssamtale*
Adgang til TrainingPeaks
Sæsonplanlægning og periodisering
Individuel tilpasset træningsplan
Fri online support (mail/ messenger)
Opsamling hver 2.-4. uge (online – mail/messenger)
Ny træningsplan hver 2. uge
Individuel raceoptimering (skriftlig)
Adgang til sportsfysioterapi indenfor 48 timer.

Pris løb: 900 kr/md*
Pris multisport: 1100 kr/md*

TOP PERFORMANCE

Opstartssamtale*
Adgang til TrainingPeaks
Sæsonplanlægning og periodisering
Individuel tilpasset træningsplan
Fri online support (mail, messenger)
Opsamling hver 2.-4. uge (samtale – Skype/telefon)
Ny træningsplan hver – hver uge eller 2. uge
Individuel raceoptimering (samtale – Skype/telefon)
Adgang til sportsfysioterapi indenfor 48 timer.

Pris løb: 1100 kr/md*
Pris multisport: 1600 kr/md*

EKSTRA SERVICES

Coaching 1-1 fysisk eller via telefon
Løbestilsanalyse tilbydes online, på klinik og i virkeligheden.
Personlig træning 1-1 foregår typisk ude i det fri.

 

Kontakt for mere info på ovenstående services!

*Minimum 6 måneders binding. Der betales 3 mdr forud ved opstart inkl. opstartsgebyr på 500 kr. Opsigelse løbende måned + 2 mdr.

Kontakt.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dag!

Christoffer Lund
Lund @ TRILAB.dk