newline-bike-laser-bib-top

trilab-suveraentDET FÅR DU:
Et par high-end bib tights til en meget rimelig pris.
DET VILLE VI ØNSKE:
At disse bib tights kom i andre farver.
DET SYNES VI:
Disse bibs er klart blandt de bedste bib tights vi har prøvet.

Detaljeret anmeldelse:

Mærke: Newline
Model: Newline bike laser bib shorts (cykel-tights)
Vejledende udsalgspris: 900 DKR
Link til produkt: Newlinesport.com
Newline’s “bike”-serie (cykel) indeholder alt fra MTB- til racertøj, hvoraf deres “Laser”-modeller er deres top-modeller indenfor cykling. Desværre, er der endnu kun nogle få produkter i denne serie.

Cold (-15° to 0°)
Transition (0° – 15°)
Warm (15° – 35°)

Producentens beskrivelse:

Om Newline’s bike-serie: “WE KNOW THE DEVIL IS IN THE DETAIL AND THAT BIKERS ARE INTO DETAILS WHEN IT COMES TO EQUIPMENT. FUNCTIONALITY WHICH MAKE SENSE, RIGHT FABRICS AND RETHINKING OF DETAILS IS WHAT OUR BIKE PRODUCTS IS ALL ABOUT.” Sakset fra NewlineSport.com

Temperatur-zone: Warm (15° – 35°)

Disse cykel-tights findes også uden seler, ligså vel som at Newline også laver billigere modeller, hvor selve bib’en (puden) er af en helt anden kvalitet, det samme er stoffet.

Første indtryk:

Designet er fedt med de gule stykker, og allerede fra første øjekast ligner disse bib shorts et produkt, hvor der er kælet for detaljerne. Selerne og enderne af benene er laser skåret, således at der er mindst mulige  syninger, der kan genere. Bib’en (puden) virker stor og komfortabel (blød), og materialet virker lækkert og køligt at røre ved. Normalt er jeg ikke fan af bib-tights, så disse skal komme på sin prøve.

Indtryk efter test-periode:

newline-bike-laser-bib-2

Disse cykel tights er blevet testet på cykelture helt op til 5 timer, samt på dage, hvor den danske sommer har vist over 30 grader. Der er ingen tvivl om, at dette er et af de bedre produkter fra Newline, hvor alt virker til at være gennemtænkt. Udskæringerne er i top, som takket været en laser gør, at der intet er til at genere, ingen syninger. Bib’en (puden) er både fleksibelt og meget blød og behagelig at sidde på – disse bibs tager flere vibrationer fra vejen, end de bibs jeg tidligere har prøvet. Shorts’ene sidder godt på en, og giver en fornemmelse af  compression – samtidig virker materialet kølende på de varme sommerdage, hvilket er et stort plus.

Konklusion:

Disse bib-tights er blandt de bedste. Det er svært at komme med forslag til forbedringer udover, at flere farve muligheder være et plus. Designet, materialet og pasformen er gennemtænkt ned til mindst detalje. Prisen er sammenlignet med andre top bibs i den lave ende på disse Newline laser bibs.

Fordele:

  • Behagelig bib, er absorbere stød fra vej
  • Laser skåret materiale = minimalt med syninger

Ulemper:

  • Mangler flere farver

Billeder:

[nggallery id=7]