!!! Pr. 1/1-2021 vil jeg praktisere ved Aalborg Smerte- og Sportsklinik


Christoffer Lund fysioterapeut

Christoffer Lund fysioterapeut

Christoffer Lund Fysioterapeut

Christoffer Lund har speciale indenfor muskuloskeletal- og sportsfysioterapi.

  • Stud. Diplom Muskuloskeletal fysioterapi
  • Mulligan Practioner (CMP)
  • Ekspert indenfor performance optimering af udholdenhedsatleter (Ejer af TRILAB.dk)
  • Tidligere Top agegroup IRONMAN triatlet.

Christoffer Lund er uddannet i 2015 og har over 6 års klinisk erfaring som fysioterapeut med behandling af smerter i hele bevægeapparatet inklusiv behandling af sportsskader.
Christoffer er aktuelt i gang med videreuddannelse i muskuloskeletal fysioterapi, som er en special uddannelse godkendt af Danske Fysioterapeuter, såvel som internationalt. En muskuloskeletal fysioterapeut har særlig uddannelse og interesse indenfor undersøgelse og behandling af ryg- og nakkebesvær samt led- og muskelgener i kroppen i øvrigt.

Min behandlingstilgang tager udgangspunkt i manuel terapi, træning og bevægelse, moderne smertevidenskab samt bevægeanalyse herunder har jeg udført flere hundrede løbestilsanalyser på alt fra nybegyndere til elite.
Christoffer arbejder med alle typer af smerter i bevægeapparatet, ligeså vel som sportsskader.

Foruden en stor bagage af faglige kompetencer kommer Christoffer med mange års erfaring fra sportens verden, som han kan drage nytte af hos alle med smerter i bevægeapparatet – han har selv tidligere dyrket triathlon på top amatør niveau og badminton på elite niveau. Badminton-tiden tæller en placering i top 10 på nationale Elite-rangliste i herre single og double som ungdom, hvor triathlon-tiden foruden en kvalifikation til IRONMAN World Championship på Hawaii også tæller en plads som nr. 6 til DM på halv ironman og nr. 2 til IRONMAN Copenhagen 2014.

Trods mit sportslige virke og min store interesse for sport, så har jeg en høj prioritet og interesse i også, at arbejde med mennesker med smerter i bevægeapparatet, som ikke befinder sig i sportens verden, og finder en stor tilfredsstillelse i at hjælpe disse videre til en bedre og smertefri hverdag uanset problemernes varighed og kompleksitet.

Start behandlingsforløb!

Kontakt.

Benyt nedenstående kontakt formular til at komme i kontakt med mig!

Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig?
Smid mig en mail, og lad os snakke om tingene!

*OBS!
Alle behandlingsforløb foregår på min arbejdsplads!
Ved manglende svar indenfor 2 dage, så send venligst din besked igen, da det desværre tidligere er sket, at mails er forsvundet. 

Christoffer Lund
Lund @ TRILAB.dk
+45 28259270