foam roller

Foam rolling eller Self-myofascial release er ikke uden grund blev et populært begreb, som flere og flere er begyndt at bruge i forbindelse med optimering eller restitution. Det er ikke kun kendt, at en muskel skal være stærk, men også fleksibel. Udstrækning vil ændre på musklens længde, mens self myofascial release (SMR) og massage vil være med til at ændre på muskelspændingen (muskel tonus). Self-myofascial release (SMR) er en teknik, hvorpå man på en billig måde selv kan opnå de fordele, som man kan ved massage. Self-myofascial release og foam roller bruges oftest som synonymer. Det anbefales, at du læser denne artikel inden du går i gang: Self-myofascial release (SMR)

Bedste foam rollers

[vc_single_image image=”1254″ img_link_target=”_self” img_size=”300×300″]

The grid TRILAB.dk favorit (Læs test)

The Grid™ er et plastikrør beklædt med skum. Det hule plastikrør gør, at The Grid™ beholder samme form ved gentagende brug. Overfladestrukturen er lavet, således at de forskellige zoner føles som en menneskelig hånd. Lille, let og elegant at have med sig på farten.

[vc_separator]
[vc_single_image image=”1215″ img_link_target=”_self” img_size=”300×300″]

Rumble roller

Overfladen af Rumble Rolleren består af specielt designede buler, der er faste, men fleksible, ligesom tommelfingeren på en massør. Rumble roller findes i en sort og en blå udgave, hvoraf den sorte er den hårdeste af de to. Samtidig er det også muligt at få den i to længder (30 eller 77 cm), hvoraf den korte version let kan medbringes i en sportstaske.

[vc_separator]
[vc_single_image image=”1220″ img_link_target=”_self” img_size=”300×300″]

Casall foam roller, kort

Casall har lavet en foam roller uden så meget hokus pokus. Længden på 31 cm gør den, foruden brug i hjemmet, også ideel til at have med i sin sportstaske.

[vc_separator]
[vc_single_image image=”1227″ img_link_target=”_self” img_size=”300×300″]

66FIT ELITE FOAM ROLLER

En foam roller uden en masse dikkedarer på 15cm x 90cm. Ideelt som en foam roller der ene og alene skal bruges i hjemmet.

[vc_separator]

Øvelseskatalog til brug af foam roller

Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge din ny indkøbte foam roller, så download TRILAB.dk’s øvelseskatalog med foam roller øvelser ved at klikke på billedet.

[vc_single_image image=”570″ img_link_target=”_blank” img_size=”full” img_link=”https://trilab.dk/wp-content/uploads/2012/10/trilab-foam-roller-guide.pdf”]